Bij Bilderberg staan mensen centraal. Zowel onze gasten als onze medewerkers. Bilderberg heeft haar eigen Arbeidsvoorwaardenreglement (gebaseerd op de KHN arbeidsvoorwaardenregeling) daarin doen we net iets meer. Medewerkers worden allemaal als vakkracht ingedeeld in een loonschaal en voor leerlingen hanteren wij loonschaal 2.

Bij ons als Bilderberg heb je als medewerkers geen normale baan. Maar een baan waar je iedere dag een beleving en ervaring rijker wordt. Waar je ontwikkelt als mens en in je carrière.

Arbeidsvoorwaardenreglement
Loontabel

Naast een financiële vergoeding kent Bilderberg een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder;

Vakantiegeld
8% over je bruto jaarsalaris ontvang je in de maand mei als vakantiegeld.

Vakantiedagen
Alle (fulltime) medewerkers hebben recht op 25 vakantiedagen per jaar.

Studieregeling
Op basis van individuele wensen wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan samengesteld. Bilderberg draagt bij in je studiekosten en vergoedt ze in sommige gevallen zelfs volledig.

Ontwikkeling
Bilderberg maakt zich sterk voor het trainen en begeleiden van haar medewerkers. Wil jij nog beter worden in jou vakgebied? Regelmatig wordt een scala aan trainingen aangeboden.

Kortingsregeling medewerkers
Tegen een aantrekkelijk tarief kun je alle Bilderberg-hotels ontdekken. Daarnaast ontvang je 20% korting in de restaurants van Bilderberg.

Collectieve zorgverzekering
Bilderberg biedt alle medewerkers een aantrekkelijke korting van 10% op hun zorgverzekering, door gebruik te maken van een collectiviteitpolis bij zorgverzekeraar Menzis.

Bilderberg Vitaal Programma
Binnen Bilderberg kan je als medewerker deelnemen aan beweegactiviteiten om gezond en met plezier te blijven werken. Als je gezond bent dan voel je, je immers beter en het brengt een hogere productiviteit met zich mee. Leer je collega’s op een andere manier kennen en strijd samen naar jouw persoonlijke en het gezamenlijke doel!

E-Learning
Wie of wat is Bilderberg eigenlijk? Waarom doen we de dingen zoals we het doen? In de eerste maand maak je doormiddel van e-learning kennis met Bilderberg en de Kroonwaarden die binnen Bilderberg worden beleefd.

Personeelsvereniging
In vrijwel alle Bilderberg-hotels zijn personeelsverenigingen actief, die gedurende het gehele jaar educatieve en ontspannende activiteiten organiseren.

Informatie
Je wordt optimaal geïnformeerd over nieuws en wetenswaardigheden via het Kroondomein en het personeelsblad ‘In Beeld’ dat 4 keer per jaar verschijnt.