Bij Bilderberg staan mensen centraal. Zowel onze gasten als onze medewerkers. Bilderberg heeft haar eigen Arbeidsvoorwaardenreglement. Daarin doen we net iets meer dan verwacht in de horeca. Medewerkers worden allemaal gezien als vakkracht en ingedeeld in een loonschaal. Voor leerlingen hanteren wij loonschaal 2.

Bij Bilderberg heb je als medewerker geen normale baan, maar een baan waar je iedere dag een beleving en ervaring rijker wordt. Waar jij je verder ontwikkelt als mens en in je carrière.

Arbeidsvoorwaardenreglement
Loontabel

Naast een financiële vergoeding kent Bilderberg een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder;

Vakantiegeld
8% over je bruto jaarsalaris ontvang je in de maand mei als vakantiegeld. Als invalkracht of min-max kracht ontvang je ook vakantiegeld. Dit wordt tegelijkertijd met het uurloon uitbetaald.

Vakantiedagen
Alle fulltime medewerkers hebben recht op 25 vakantiedagen per jaar.

Studieregeling
Op basis van individuele wensen wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Bilderberg draagt veelal bij in je studiekosten en vergoedt ze in sommige gevallen zelfs volledig.

Ontwikkeling
Bilderberg maakt zich sterk voor het ontwikkelen en begeleiden van haar medewerkers. Wil jij nog beter worden in jouw vakgebied? Regelmatig wordt een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. Enkele voorbeelden zijn: training leidinggevenden, training praktijkbegeleider, systeem trainingen, wijncursus, training finance for non financials.

Kortingsregeling medewerkers
Tegen een aantrekkelijk tarief kun je alle Bilderberg hotels ontdekken. Daarnaast ontvang je als medewerker 20% korting in de restaurants van Bilderberg.

Collectieve zorgverzekering
Bilderberg biedt alle medewerkers een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering door gebruik te maken van een collectiviteitpolis bij zorgverzekeraar Menzis of Zilverenkruis Achmea. Daarnaast kun je als medewerker bij Bilderberg een collectieve verzekering met aantrekkelijke korting afsluiten bij Centraal Beheer Achmea voor bijvoorbeeld een autoverzekering.

Introductiecursus
Wie of wat is Bilderberg eigenlijk? Waarom doen we de dingen zoals we het doen? Wat houdt werken bij Bilderberg in?

Deze vragen worden beantwoord in de introductiecursus voor nieuwe medewerkers. Op deze dag behandelen we diverse onderwerpen waardoor we je op een leuke, leerzame en gezellige wijze kennis willen laten maken met Bilderberg als hotelketen en met je collega’s van andere Bilderberg hotels.

E-Learning
Naast de introductiecursus zijn er e-learning trainingen beschikbaar. In de eerste maand maak je door middel van e-learning kennis met Bilderberg en de Kroonwaarden die binnen Bilderberg worden beleefd.

Personeelsvereniging
In bijna alle Bilderberg hotels is een personeelsvereniging actief, die gedurende het gehele jaar educatieve en ontspannende activiteiten organiseert en je samen met je collega’s mooie herinneringen maakt en elkaar beter leert kennen. Een hoop gezelligheid gegarandeerd!

Informatie
Via het Kroondomein wordt je optimaal geïnformeerd over nieuws en wetenswaardigheden binnen Bilderberg.