Ambitie

AmbitieBij Bilderberg hebben we een hele duidelijke missie; wij willen het beste hotelmerk van Nederland worden op het gebied van vergaderen en weekendjes weg. En we zijn hard op weg om dat te bereiken!

Wij onderscheiden ons van andere hotelketens door onze gepassioneerde medewerkers en doordat onze hotels zich op fantastische locaties bevinden.

Bilderberg hotels staan op de mooiste plekken van Nederland. Conferentielocaties weg van drukte en files of in het hart van de stad. Geen enkel hotel is hetzelfde, wel zijn ze allemaal van superieure kwaliteit. Kasteel of landgoed, grand hotel of stadshotel. Je vindt onze hotels in de Randstad, Friesland, de Veluwe en Zuid-Limburg.

Het echte verschil tussen hotels wordt gemaakt door de mensen die er werken. De begroeting, de persoonlijke benadering, de service, de lach, de herkenning, het afscheid, de passie. Een gast herinnert zich nooit het bed in de kamer, maar wel de medewerker die hem bij naam noemde om hem welkom terug te heten in het hotel! Bij Bilderberg werken ruim 1.300 toegewijde mensen die dag in dag uit bezig zijn om onze gasten een fantastische ervaring te bieden. Wil je eens een aantal van onze medewerkers ontmoeten?
Lees dan hier ons digitale magazine!

Kroonwaarden

Kroonwaarden“Een genietende gast is de kroon op mijn werk”
Bij iedereen die bij Bilderberg werkt, staat dit motto hoog in het vaandel. Aan de basis hiervan liggen 10 kroonwaarden die we met zijn allen hebben opgesteld. Deze vormen de
leidraad voor al onze medewerkers in de benadering van gasten en klanten.

Kroonwaarden:
1. Ik stel de gast boven de regels en mijn persoonlijke mening;
kan niet bestaat niet.
2. Ik denk in mogelijkheden, niet in problemen.
3. Ik sta open voor en anticipeer op de wensen van anderen.
4. Ik zorg dat het gebeurt, ik kom altijd mijn afspraken na.
5. Ik zie er verzorgd uit en gedraag mij professioneel.
6. Ik verras door meer te doen dan verwacht.
7. Ik straal tijdens mijn werk enthousiasme uit.
8. Ik ken ons product en kan in voordelen praten.
9. Ik denk altijd mee en voel mij verantwoordelijk.
10. Ik luister goed en neem iedere gast serieus.

Wist je dat Bilderberg in 2015 een 7,8 heeft gescoord voor “de baan” volgens het medewerkerstevredenheid onderzoek? Dat is 0,2 boven het landelijk gemiddelde voor de horeca!

Bij Bilderberg heb je geen normale baan. Wil jij het verschil maken en onze gasten die fantastische ervaring bieden? Reageer dan op een van onze vacatures. Wij willen je graag ontmoeten! Why settle for less?