Ambitie

AmbitieBij Bilderberg hebben we een hele duidelijke missie; wij willen het beste hotelmerk van Nederland worden op het gebied van vergaderen en weekendjes weg. En we zijn hard op weg om dat te bereiken!

Nu willen andere hotelketens natuurlijk ook de beste zijn. De manier waarop wij ons echter onderscheiden zijn de fantastische locaties van Bilderberg hotels en de gepassioneerde medewerkers.

De Randstad, Friesland, de Veluwe, Zuid-Limburg. Conferentielocaties weg van drukte en files of in het hart van de stad. Bilderberg hotels staan op de mooiste plekken van Nederland. Geen enkel hotel is hetzelfde, wel zijn ze allemaal van superieure kwaliteit. Kasteel of landgoed, grand hotel of stadshotel.

Het echte verschil tussen hotels zijn echter de mensen die er werken. De begroeting, de omgang, de service, de lach, de herkenning, het afscheid, de passie. Een gast herinnert zich nooit het bed in de kamer maar wel de medewerker die hem bij naam noemde om hem welkom terug te heten in het hotel! Bij Bilderberg werken 1.300 toegewijde mensen die dag in dag uit bezig zijn om onze gasten een fantastische ervaring te bieden.

Kroonwaarden

Kroonwaarden“Een genietende gast is de kroon op mijn werk”
Bij iedereen die bij Bilderberg werkt staat dit motto hoog in het vaandel. Aan de basis hiervan liggen 10 kroonwaarden die we met zijn allen hebben opgesteld. Over hoe we met elkaar en met onze gasten omgaan.

Het kroonprogramma bestaat verder uit een mystery guest programma (‘De Kroongetuige’), een interactief intranet (‘Het Kroondomein’) en een uitgebreid trainingsprogramma (de ‘Kroon workshops’).

Wil je samen met ons bouwen aan Bilderberg?
Reageer dan op een van de vacatures. Wij willen je graag ontmoeten. Why settle for less?